Принудителният търг на имението на Елвис - Грейсленд е спрян. Съдия

...
Принудителният търг на имението на Елвис - Грейсленд е спрян. Съдия
Коментари Харесай

Спасиха имението на Елвис Пресли. Засега

Принудителният търг на имението на Елвис - Грейсленд е спрян. Съдия в американския щат Тенеси краткотрайно спря търга за забрана на фамилното имение Graceland на легендата на рокендрола Елвис Пресли.

Търгът на парцела след гибелта на дъщерята на Пресли Лиза Мари беше плануван за четвъртък.

Съдия Джо Дей Дженкинс спря търга на излъчено онлайн чуване в сряда.

Според решението на съдията първо би трябвало да се ревизира достоверността на документите, на които се основава насилственият търг.

Така той удовлетвори молбата на внучката на Пресли, актрисата Райли Киоу, която желае да предотврати продажбата на обширното имение в Мемфис със правосъден иск.

Компанията Naussany Investments & Private Lending твърди, че майката на Райли, покойната Лиза Мари Пресли, е употребила парцела като поръчителство за заем от 3,5 милиона $.

Въпреки това, съгласно внучката, починалата й майка не е издала никакви документи на компанията за Graceland.Те са фалшиви, се споделя в делото.

Лиза Мари Пресли, единствената щерка на легендата на рокендрола Елвис Пресли, умря ненадейно от сърдечен арест през януари 2023 година

Аутопсията установи късните последствия от интервенцията за понижаване на теглото като причина за гибелта. Тя беше единствено на 54 години.

След гибелта фамилията е въвлечено в траял месеци спор за завещание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР